tandläkar besök avklarat! | love would never leave you alone

love would never leave you alone

Annons

tandläkar besök avklarat!

Nu har jag precis kommit tillbaka från tandläkaren och har provat på något nytt idag. Ville känna hur det kändes att ta bedövning men det var ingenting man vill känna hur det känns kan jag lova er. En fem centimerters lång spruta in i käften och sen domnades halva läppen bort, kinden och halva tungan. Kände att jag inte kunde gå till skolan efter det känner mig som värsta svullot. Aja nu är ett hål fixat iallafall och det känns ju nice just nu är det fortfarande helt bortdomnat så vet inte riktigt hur det känns men det lär ju vara bra eftersom hon hållde på i över en timme. skit segt! I tre timmar skulle den här jobbiga bedövningen sitta i också och äta vågar jag inte göra för då kan man bita sig i läppen sa tandläkarn så glatt till mig.

Haha så går det att borra utan att ta bedövning gör det hörni för sån här äcklig känsla var det fan längesen jag kände.

lilo,cigarette,fangs,lindsay,lohan,red,lipstick,vampire-44c80417b2e3e5adb4ed1f2f2fb70441_hrolling-stones

Lisa

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats